For personalised location information, please tell us where you are building. Choose my location

Athol, Southland

2
4
3
1
Floor area: 386 m2

Built on the family station, this home is shaped as two large pavilions, linked by an entry. The main pavilion is a large, open-plan kitchen/living/dining area, with formal living separated via a sliding barn door. The second pavilion houses the bedrooms, garaging, mud room and loft area. The blend of form and materials in this modern farmhouse is a clever combination, honouring the owners' vision: to create a spacious home, with a warm “lodge” feeling.

  • 1 flagstaff072.jpg
  • 2 flagstaff008.jpg
  • 3 flagstaff078.jpg
  • 4 flagstaff010.jpg
  • 5 flagstaff019.jpg
  • 6 flagstaff023.jpg
  • 7 flagstaff026.jpg
  • 8 flagstaff035.jpg
  • 9 flagstaff036.jpg
  • 10 flagstaff058.jpg
  • 11  flagstaff059.jpg
  • 12 flagstaff064.jpg
  • 13 flagstaff065.jpg
  • 14 flagstaff054.jpg
  • 15 flagstaff005.jpg
  • 16 flagstaff062.jpg

Share